Kleding online kopen?

Tegenwoordig is het erg veilig en makkelijk om uw kleding online te kopen. Wij maken u het graag daarom gemakkelijk. Sommige winkels die toch erg aantrekkelijk zijn, zijn soms echter wat moeilijk te vinden. Wij willen u daarom graag een verzameling van de top onder de Nederlandse kledingwinkels geven die kleding online verkopen. Bij deze winkels kunt u uw kleding online kopen door middel van veilige betaalmethodes en voor de voordelige internetprijzen!

logo kledingonlinekopen

Disclaimer      < Terug

 

onlinekledingkopen.com wijst u ten aanzien van haar website onlinekledingkopen.com op het volgende:

 

De door onlinekledingkopen.com op de website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geplaatst en onlinekledingkopen.com besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling van de site, desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Aan informatie en inhoud van de website onlinekledingkopen.com kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend.

 

De website bevat links naar sites van derden, deze sites zijn niet van onlinekledingkopen.com en worden de sitebezoeker uitsluitend aangeboden uit oogpunt van gebruikersgemak. onlinekledingkopen.com kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de websites waar zij naar verwijst en links naar heeft en evenmin voor de inhoud van de daaraan gekoppelde websites. onlinekledingkopen.com behoudt zich het recht voor de informatie op, en overige inhoud van, de website te wijzigen op elk gewenst moment.

 

Hoewel onlinekledingkopen.com in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

 

onlinekledingkopen.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van storingen, onderbrekingen of vertragingen in het verstrekken van informatie, noch voor enige schade die voortvloeit uit handelingen verricht naar aanleiding van de op haar website verstrekte informatie. Enkel de websitebezoeker is verantwoordelijk voor zijn gebruik van de op de website beschikbare informatie. onlinekledingkopen.com aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor eventuele schade, verliezen van gegevens/bestanden, onvermogen tot gebruik en/of virussen die schade kunnen veroorzaken aan de computer of software van de websitebezoeker, opgemerkt voor, tijdens of na een bezoek aan de onlinekledingkopen.com site.

Verdient uw website het ook om hier te staan?

Stuur ons even een mailtje en wij zullen er met plezier naar kijken.                                                           Home | Waarom online kopen? | Disclaimer | Privacy

Bezoek ook eens onze lijst van online boekenwinkels boekonlinekopen.com en online meubel en banken winkels meubelsbanken.com