Kinderkleding online kopen?

Ga nu ook naar onze speciale site voor online kinderkleding. Als je kinderkledingmaatjes.nl volgt via social media krijg je de nieuwste aanbiedingen van gerenommeerde kinderkledingwinkels automatisch doorgestuurd via facebook of twitter

logo kledingonlinekopen
kinderkleding

Verdient uw website het ook om hier te staan?

Stuur ons even een mailtje en wij zullen er met plezier naar kijken.                                                           Home | Waarom online kopen? | Disclaimer | Privacy

Het kopen van kinderkleding online is ideaal. Als U er niet van houdt, hoeft U niet met uw kind(eren) de stad in en als de spullen u of uw kind niet bevallen stuurt u het gewoon weer terug.

Bij Otto verkopen ze erg leuke kinderkleding van de nieuwste collecties. Hier vind u alles voor uw baby, meisjes of jongens.

 

 

Happy Bee verkoopt hippe baby- en Kindermerkkleding van onder andere de volgende merken: Salty city dog, Lee, Jeep, S&D Le Chic en bad Boys. Happy Bee maakt gebruik van een spaarsysteem waarmee u voor korting kunt sparen.

 

 

Bij Blomma vindt u zeer originele kinderkleden en handgemaakte artikelen uit Zweden en Denemarken.

 

 

Dress for less verkoopt kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Daarnaast verkopen ze ondermode en beachwear. Dress for less verkoopt alleen merkkleding van merken zoals o.a. Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld met kortingen tot wel 60%!

 

Bij kidsers kinderkleding kunt u uw kinder- en babykleding laten bedrukken vanaf slechts €10,95! U hoeft slechts een soort shirt, de maat, de kleur en de bedrukkingszijde te kiezen om vervolgens een voleddig op uw wensen afgestemd shirt te maken! Erg leuk als cadeautje voor uw kind of het kind van een ander. Ze hebben zelfs een speciale cadeauservice waarbij het shirt met een persoonlijke boodschap mooi wordt ingepakt en opgestuurd.

 

 

Bij Sorprentas kunt u helemaal zelf een kledingstuk voor een kind ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld de naam van uw kind of een illustratie op een jurkje laten drukken. Tevens verkopen ze kraampakketten. Erg leuk om als cadeau te geven!

 

kinderkleding.nl is een erg leuke online kinderkleding winkel waar u jonges en meisjeskleding van maten 92 t/m 176 kunt bestellen. Ze verkopen veel verschillende merken zoals B&N, Guess, Levi's, Molo, Retrou, Room seven, etc.

 

Suite 69 levert op bedrijfskleding: shirts, sweaters, polo's vesten etc. Ook leveren ze kleding voor baby's. Minimale afname is 50 stuks.

 

 

Kinderkleding bij happy bee
Kinderkleding bij Blomma
Kinderkleding bij dress for less
Kinderkleding bij Sorprentas
Kinderkleding bij Suite 69
Dames.
Heren.
Kids.
Ligerie/ondergoed.
Schoenen.
Accessoires.
Kinderkleding bij Otto